Tabu

Okei, jenter. La oss snakke om oppblåst mage. Jeg vil sette lys på dette temaet fordi jeg selv har vært veldig plaget. Jeg har på 1 år gått fra å se ut som en gravid dame i sjette måned til å omtrent få helt flat mage. Jeg ble «frisk» og nå vil jeg dele to produkter som hjalp meg.

Jeg lot være å spise hvetemel, kuttet mange forskjellig ting i kosten, fant på ulike dietter som ville funke, spiste mindre – jeg prøvde alt! Det gikk så langt at jeg måtte sykemeldes fra SAS, verken magen min eller jeg klarte å fungere flere timer i luften. Ikke sjans. Dere skulle sett meg etter en tur retur Las Palmas, jeg hadde klart å lure hvem som helst til å tro jeg var gravid.

Jeg tok til slutt grep og bestilte meg time hos en homøopraktiker jeg hadde fått anbefalt. Tro meg, jeg hadde gått til lege flere ganger og tatt uttallige tester – uten hell. Etter undersøkelser hos homøopraktikeren fortalte hun meg noe jeg aldri hadde forestilt meg. «Tarmen din er full av sopp»… Sopp?

Jeg fikk anbefalt to produkter og begynne på en heftig kur – jeg kjøpte begge produktene.

«Bio-Sweep (<- link til produkt) er framstilt av et sjeldent, marint plankton, som behandles på en unik måte, kombinert med destillert eddik og en bitteliten del rørsukker.

Når Bio-Sweep blir absorbert av kroppen, begynner sukkeret og eddiken å tiltrekke seg parasitter, ormer, amøber og candida-sopp. De uønskede ?gjestene? kommer fram fra skjulestedene sine rundt omkring i kroppen. Avfallsstoffene som er et naturlig resultat av utrensningen, blir behandlet av både tarmsystemet, nyrene, leveren, lungene og huden ? og skilles deretter ut fra kroppen.»

P6160010

Zeolitt <- link til produkt.

«Syre og baseregulator. Zeolitt PH-balanse normaliserer syre og basebalansen ved for lite eller for mye syre i mage og tarm. Tilfører kroppen viktige mineraler, i tillegg renser hud, nyre, lever og lymfesystem. Hjelper mot oppblåst mage.» PS: pulveret må ikke blandes ut med metallskje, bruk en trepinne/sushi stick eller plastskje.

Med mye sopp i tarmen får man ofte et intenst søtsug. I tillegg er sukker en av grunnene til at soppen legger seg i tarmen. I mitt tillefelle fortalte homøopraktikeren at antibiotikaen, som jeg selvfølgelig tar/har tatt dersom jeg blir syk, var hovedgrunnen til at jeg hadde så mye sopp. Jeg begynte på kur og tok Bio-Sweep hver morgen før mat, deretter Zeolitt tre ganger om dagen. Etter en til to måneder kjente jeg stor forskjell og kunne gå tilbake til mat jeg aldri kunne spise før – brød, knekkebrød, pizza, pasta, bønner, linser for å nevne noe. Jeg kunne nesten ikke tro det. Jeg kunne til og med spise middag ombord på jobb.

Jeg vet det er mange som sliter med akkurat det samme som jeg gjorde, spesielt oss jenter. Har du også vært til lege, alle prøvene dine er fine og ingenting hjelper, kan det være at disse to produktene kan hjelpe deg og. Daglig tar jeg både Bio-Sweep og Zeolitt, og det kommer jeg til å gjøre helt til jeg dør.

<3

Lagre

58 kommentarer

 1. Jeanette

  Hallo Guri!

  Jeg har slitt masse med magen selv, men har aldri vært noe galt med meg i følge legene. Men jeg har slitt mer med kvalme, oppblåsthet og noen ganger vondt. Men mest kvalme. Jeg prøvde/prøver en diett som heter Fodmap, du har kanskje hørt om den? Men jeg lever i trua om at man kan spise alt med måte. Hehe! Men tror du det du gjør kunne funket for meg?

  Så bra du skriver et sånt innlegg forresten, fordi det er noe MANGE sliter med, men ikke alle tørr å prate om det.

  1. Guri Heli

   Hei Jeanette,

   jeg har også slitt med kvalme! Det er veldig vanskelig å si hva alt kommer av, for det er litt av et maskineri som skal fungere for at alt er bra. Produktene jeg skriver om er uansett ikke skadelig å teste. Kunne verd å prøve? Jeg fikk en slags detox-feeling av det og det er jo uansett digg. Vanskelig å råde deg til det ene, men hadde jeg vært deg ville prøvd. Håper du blir bedre <3

   1. Jeanette

    Tusen takk for svar! Virkelig sååå bra du skriver om dette! Litt deilig å vite at man ikke er alene om det her. <3

   2. Guri Heli

    Du er ikke alene <3 Jeg håper du blir bedre!

 2. Oi, dette er superinteressant.. Har du fått påvist irritabel tarm, altså ibs eller har du bare opplevd at tarmen er irritert? Jeg har selv ibs, og folk som har det har forskjellige symptomer.. For min del er det oppblåsthet, forstoppelse og diarè, i tillegg til at jeg er ekstra sliten, har hodepine osv. Kjipe greier! Lurer da på om jeg skal prøve disse produktene, men har prøvd så mye annet som ikke har virket, så er litt skeptisk

  1. Guri Heli

   Hei! 🙂 Jeg har ikke fått påvist IBS, men har selv opplevd at tarmen er irritert. Hvis jeg skal råde deg til noe, er det å oppsøke en homøopraktiker. Produktene jeg skriver om er ikke farlige på noe slags vis å ta, hvis du skulle bestemme deg for å teste ut 🙂 Jeg håper du blir bedre, for slik du beskriver kan du ikke ha det! Gjør noe med det, tenk alternativ behandling og ikke stress <3 Masse lykke til!

 3. Elisabeth

  Hei Guri! Så flott at du skriver om dette. Jeg kjenner meg så igjen. Kunne jeg fått navnet eller kontaktinformasjon til denne homøopraktikeren? 🙂

  1. Guri Heli

   Hei Elisabeth. Selvfølgelig, hun heter Gjertrud Lilleås, siden hennes er: http://www.lilleas.no/ hun holder til i Sør-Trøndelag. Ja, jeg følte dette temaet fortjente et blogginnlegg. 🙂

 4. Kristiane

  Hei! Jeg bare lurer på hvordan produktene er på smak? 🙂

  1. Guri Heli

   Hei 🙂 Zeolitt smaker bedre enn Bio-sweep. Zeolitt smaker litt som c-vitamin brusetablett, med sitronsmak. Bio-sweep er litt mer kornete enn Zeolitt og smaker egentlig ingenting. Ingen av de er vonde på smak, men heller ikke direke gode. Det har aldri vært noe problem å drikke et glass, men skal innrømme at jeg fort styrter det ned. 🙂

 5. Hei:) Tusen takk for at du skriver om dette temaet. Sliter med akkurat det samme. Prøvd forskjellige dietter, men ikke funnet noe som egentlig fungerer godt. Så nå har jeg bestilt disse to produktene:) Men jeg lurer litt på dosering når jeg begynner: tar du begge to samtidig? og følger dosering som står på? Hvor lenge tar man de forskjellige ? Setter veldig pris på svar:)

  1. Guri Heli

   Hei Fanny 🙂 Så bra! I og med at jeg hadde ganske store plager + en del stopp tok jeg (i en mnd): 1 shot bio-sweep hver morgen FØR mat. Deretter Zeolitt (husk plastskje, ikke metall) tre ganger om dagen. Jeg tok Bio-sweep og Zeolitt rett etter hverandre før frokost. Man får en slags detox-feeling og må oftere på do. Det er jo tross alt en renselse av tarmen! Det står godt forklart på begge boksene anbefalt dosering, men det funker med en skikkelig heftig kur i måned. Nå som jeg har blitt bedre tar jeg kun bio og zeo en gang om dagen. Hold meg oppdatert, da! 🙂

   1. Tuusen takk for svar 🙂 Veldig snilt av deg. Nå gleder jeg meg til å prøve. 🙂

 6. katinka

  hei 🙂 lurer på om den røde toppendu hadde på for en stund siden fra hm har kommet på nett enda? finner den ikke på siden.

  1. Guri Heli

   Hei 🙂 Tror ikke den kommer før juli. Jeg skal sjekke det opp!

   1. katinka

    takk for svar 🙂

 7. Camilla

  Hurra for at du skriver om dette flotte deg! Dette må prøves med en gang 🙂

  1. Guri Heli

   <3

 8. Hei Guri! Takk for supre tips, som alltid!! Vet du om man også får kjøpt disse (eller tilsvarende) på helsekostbutikker rundt omkring? Må prøves! 🙂

  1. Guri Heli

   Hei Oda 🙂 jeg har linket til begge produktene i innlegget.

 9. Sliter mye med dette selv, og ingen lege er til noe hjelp.
  Men du er helt sikker på at det er trygt å starte med disse produktene uten å oppsøke en lege først?

  🙂

  1. Guri Heli

   Hei Tonje 🙂 Jeg er ingen lege, men de funker for meg. Det er kun naturprodukter, ikke legemidler. Håper du blir bedre. 🙂

   1. Har bestilt 🙂 håper det funker, det hadde vært helt fantastisk etter 7 år med mageproblemer!!

   2. kan bare bruke en av delene eller må man bruke begge?

   3. Guri Heli

    Alt er bedre enn ingenting, men jeg anbefaler begge i en kur 🙂 En ordentlig rens!

   4. Sa hun noe om å ikke drikke alkohol eller andre ting i denne perioden?:)

   5. Guri Heli

    Nei 🙂

   6. blé du trøtt de første dagene? kvalm?

   7. Guri Heli

    Trøtt 🙂 ikke kvalm, men løp en del på do.

   8. Okei, hehe. for jeg startet i dag. og har vært sykt trøtt og bare løpt på do. når gir det seg?

   9. Guri Heli

    Hvor mye har du tatt i dag?

   10. startet dagen med en halv teskje biosweep og 1 teskje ph før frokost. og så to ganger til med ph…

   11. Guri Heli

    Høres bra ut. Jeg ble fortalt at kroppen kom til å reagere. Du kan evnt kutte ned til 2 runder med Zeolitt, men jeg tror at du kommer til å bli fort vant. Det er klart kroppen sier ifra når den skal kvitte seg med noe du kanskje har gått å bært på i flere år. Se det an litt og vær tålmodig. Evnt som sagt, kutt ned mengdene 🙂

   12. okei 🙂 takk for svar!!

   13. maser litt mer jeg. men bare lurte på om du merket noe bedring etter en uke eller om du ikke merket noe bedring før om en mnd?
    Og tok du to spiseskjeer med biosweep? foreløbig har jeg bare tatt en teskjee.

   14. Guri Heli

    Det går så fint 🙂 Ble egentlig «verre» i første periode med produktene, så etter 1 1/2 mnd til 2 mnd ble jeg sakte, men sikkert bedre 🙂 Tok en spiseskje med Bio, så tre runder med Zeo utover dagen 🙂

   15. okei, så det tar lang tid ja. jeg bare tänkte visst jeg ikke merket noe spesielt til produktene nå, ikke verre eller bedre så tenkte jeg kanskje at det har noe effekt på meg.

   16. Guri Heli

    Du kan prøve å ta større doser? 🙂

   17. ja kan prøve det 🙂

 10. marianne

  Kunne du være så snill og delt kuren med oss også?

  1. Guri Heli

   Hei Marian 🙂 Hva mener du? Kuren er de produktene jeg skriver på i innleggen, jeg skriver også hvor ofte jeg tok det. Biosweep hver morgen før frokost, dermed zeolitt tre ganger pr dag 🙂

   1. Åja. Jeg trodde du begynte på en kur/diett i tillegg til produktene. 🙂

   2. Guri Heli

    Nei, brukte produktene som en kur:) nå tar jeg produktene i mindre doser hver dag 🙂

 11. Fine Guri! Dette må testes ut, etter flere år inn og ut fra leger, sykehus og undersøkelser som ikke fører noen vei. Krysser fingrene!

  1. Guri Heli

   Ikke bra. Krysser fingrene jeg og <3

   1. Da har de endelig kommet i posten, gleder meg til å prøve! Tror du man burde rådføre seg med evt fastlege først eller er det bare å kjøre på? 🙂

   2. Guri Heli

    Test deg litt frem 🙂 Nei, det er kosttilskudd, ikke medikamenter så det skal ikke være nødvendig 🙂

 12. Hei!
  Så godt tips!:) Har slitt lenge med magen selv… Men en ting jeg lurer på! Sånn i forhold til at du sier det er en detox følelse (og at man gjerne må en del på do, når man går på denne kuren) hvordan påvirker dette hverdagen? For det å være løs i magen er jo nettopp det jeg sliter med i utgangspunktet…

  1. Guri Heli

   Hei Tine 🙂 Med detox mener jeg at kuren føles rensende. Jeg hadde det sånn som deg jeg og! Jeg fungerte helt fint i hverdagen, magen ble bare litt urolig. Etter noen uker ble det bedre 🙂

   1. Så bra! Takk for svar 🙂 Da skal jeg prøve dette og håpe det er redningen for magen. Flott at du kommer med slike tips!

   2. Guri Heli

    Det håper jeg og! <3 Hold meg oppdatert, da!

 13. Elisabeth

  Takk for supre tips, de skal prøves!

 14. Hei guri! Jeg har liksom vondt i magen sånn hver dag (nå også) og jeg er liksom så sykt lei. Føler jeg har luft i magen heeele tiden! Jeg kom på at du hadde skrevet et innlegg om det, så er her nå. Jeg vil gjerne prøve disse produktene men kanskje jeg skal dra til en profesjonell og gå sjekket det opp? Eller skal jeg bare begynne å ta kuren og kutte par ting? Håper du har no tips til meg! Klem

  1. Guri Heli

   Hei! Jeg gikk til en dame som kunne fortelle meg at jeg hadde en del sopp i tarmen, derfor kjøpte jeg de to produktene som jeg skrev om i innlegget. http://www.lilleas.no er siden til damen jeg gikk til, hun er humøopraktiker. Jeg kuttet ut en del brød og hvete + melk da jeg tok produktene. Vi spiser veldig sjeldent pizza og generelt gjærbakst bl.a. Jeg har blitt mye bedre, før kunne jeg ikke spise pasta, carbs osv. Nå kan jeg spise mye mer. Jeg hadde nok prøvd å kutte ut en en matvarer og heller spist grønnsaker og proteiner. Du må nesten teste deg litt frem. Jeg anbefaler produktene til alle da de ikke er farlige og fungerer ofte som en detox for tarmen. 🙂 Du kan evnt bestille time til en humøopraktiker som jeg gjorde? Jeg gikk til lege, uten hell. Derfor forsøkte jeg alternativ behandling. Har du tatt de typsiske testene som gluten og laktose/melk? Håper du blir bedre!! Klem <3

   1. Takk for svar! Jeg har vært hos lege, tatt cøliakiprøver, til og med gastroskopi uten hjelp. Det sies jo at man skal prøve å ikke få i seg så mye gluten i løpet av dage, handler jo om balansert kosthold. Jeg har prøvd meg masse frem men tenker kanskje at jeg skal få sjekket det opp slik som du gjorde. Tusen takk igjen <3

   2. Toril Holm

    Hei har fått hjem zeolitt i posten i dag.Fikk noen hinter om at zeolitt ikke skal taes hvis man har amalgan fyllinger…Vet du hvorfor å hadde du slike fyllinger når du tok zeolitt??

   3. Guri Heli

    Hei 🙂 aldri hørt om. Jeg skal undersøke!

   4. Guri Heli

    Har undersøkt og det skal gå greit 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.