Silkedress

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, jeg er i huset! Har ikke flyttet helt inn ennå, men det funker å jobbe herfra. Jeg er så glad for at det er så lyst her, det er jeg så avhengig av. Jeg trenger lys mye på grunn av bilder, men også fordi leiligheten i Oslo har takvinduer og er lys, så jeg er blitt vant til det. To sofaer, noen stoler og et midlertidlig bord er det som er her. Jeg digger den stolen jeg sitter i, den er fra nettbutikken Uma, sjekk det ut -> her. Jeg gleder meg til å kjøpe inn planter og blomster, nye blomsterpotter, henge opp bilder, få på plass en bokhylle, et gulvteppe osv osv, det blir etterhvert.

Jo, dressen jeg har på meg.. er den ikke fin? Den er i 100% silke, superdigg og veldig komfortabel. For meg som ikke er så fan av kjoler, var denne perfekt å ha i jula!

Dress fra Ganni og sko fra Gardenia.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

2 kommentarer

  1. Hvor er silkedressen fra? Og ikke minst skoene? 🙂

    1. Guri Heli

      Dress fra Ganni og sko fra Gardenia<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.