Søndag

fullsizerender58

Litt sånn hetta på hodet stemning med regn, vind og klær i femten forskjellige bager og poser. Ja, jeg har har mistet litt kontroll.. I kveld drar jeg til Oslo, for i morgen skal jeg på shoot med Det Nye! Jeg tenker at jeg blir i Oslo en ukes tid før jeg og Nathalie stikker til Riga på fredag. <3<3 Det gleder jeg meg veldig til. Har noen av dere vært i Riga?

I går fant jeg endelig vegglampe til badet, i messing. Jeg har lett i flere måneder etter en spesifikk lampe jeg for lenge siden så på instagramprofilen til Petra Tungården:

fullsizerender59

Lampa er perfekt og er helt innafor i pris også. Heldigvis.

Lagre

Lagre

Lagre

4 kommentarer

  1. Så fint bad! Hvilken farge har du på veggene her?

    1. Guri Heli

      Det er ikke mitt bad, men Petra Tungården sitt. Spør henne <3

  2. Hei! Hvor er lampa fra? 🙂 Sykt fin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.