Søndagfullsizerender58

Litt sånn hetta på hodet stemning med regn, vind og klær i femten forskjellige bager og poser. Ja, jeg har har mistet litt kontroll.. I kveld drar jeg til Oslo, for i morgen skal jeg på shoot med Det Nye! Jeg tenker at jeg blir i Oslo en ukes tid før jeg og Nathalie stikker til Riga på fredag. <3<3 Det gleder jeg meg veldig til. Har noen av dere vært i Riga?

I går fant jeg endelig vegglampe til badet, i messing. Jeg har lett i flere måneder etter en spesifikk lampe jeg for lenge siden så på instagramprofilen til Petra Tungården:

fullsizerender59

Lampa er perfekt og er helt innafor i pris også. Heldigvis.

POST COMMENT

Lagre

Lagre

Lagre

4 comments

Legg inn en kommentar

Du kan bruke følgende HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>