Gulrotsuppe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fått ny roomie i leiligheten her i Oslo. Flaks for meg at hun er ekstremt ryddig og veldig god på å lage mat. Jeg har kjent henne hele livet så det visste jeg egentlig, uansett, i dag lagde vi en sinnsykt god og spicy gulrotsuppe.

Gjør sånn:

Ha olje i en kjele og tilsett hakket løk, chili, hvitløk og ingefær. Ta 5 dl grønnsaksbuljong og tilsett 6 gulrøtter. Kok gulrøttene til de er møre. Ta deretter en pakke kikerter og kok litt videre. Bruk en stavmikser og mos alt, tilsett krydder og masse lime. Toppes med noe digg, f.eks gresskarkjerner, fetaost, chiliolje, lime osv. Mmmm.

Noen andre suppetips?

Lagre

Lagre

Lagre

2 kommentarer

  1. Mmm, må prøve denne! Hvor mye blir det ca? 🙂

    1. Guri Heli

      Så god! 3-4 pers vil jeg si 🙂 prøv den!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.