Oslo Runway dag 1p2070994-rk3B_UkcrFIaEyQUHZutNw

Oslo Runway er endelig i gang! Det er så gøy at det nå er i Oslo det skjer, og enda gøyere at en del danske og svenske bloggere også har tatt turen. I dag har jeg sett visningene til Holzweiler, Veronica B. Vallenes, Admir Batlak, Anne Karine Thorbjørnsen, Elisabeth Stray Pedersen og Madeleine Holth x Auma.

Det er så digg å være i Oslo; slippe å løpe etter taxier og lete etter neste shows lokasjon, som i Stockholm og Køben, hehe. Jeg er så heldig å få være en del av Steen & Strøms style Lounge under Oslo Runway med en del andre bloggere. I loungen får vi fikset hår og negler, hengt opp og steamet klær, rikelig med mat, godteri og drikke – såå luksus. Vi har til og med en seng! Haha.

IMG_4565

På vei inn på visning med blant annet genser fra Christina Ledang og halskjede fra Hasla. Helt forelsket i det kjedet!!

IMG_4564

Kule Katarina og meg, sjekk bloggen hennes -> her.

IMG_4588

IMG_4537

Rød og rosa er så fin kombo. Jakke og t-skjorte fra Christina Ledang.

Nåå gleder meg til dag 2! Nattaaa <3

post comment

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

6 comments

Legg inn en kommentar

Du kan bruke følgende HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>