Tirsdagssnakk

IMG_5175

Jeg er i Oslo denne uken. Jeg skal spille inn en episode på Min Motes trenguide, så i dag skal jeg finne ut hva jeg ha på meg foran kamera. Jeg har litt lyst til å ha på et kult sett med skjørt og jakke, kanskje i beige denim. Hmm. Jeg får se hva jeg finner.

Ellers er det litt møter og planlegging fremover på gang. Jeg gleder meg vilt mye til Åre med Peak, da! I går bestilte jeg meg ny skihjelm, en svart enkel hjelm fra POC. Det blir nice.

IMG_5159

I kveld skal jeg i middag med Samsøe. Jeg gleder meg veldig til å se (blogg)jentene igjen, som det har blitt litt mindre av etter huset i Trd ble ferdig. Ferdig og ferdig, ikke helt fullført, bare. Vi hadde en møbelsnekker innom oss i forrige uke som skal tegne trapp, rekkverk og benk som skal gå i ett med trappa. Også har jeg veldig lyst på tre-spiler på hele den veggen dere ser bak meg her. Det kan bli kult?

IMG_5157

Jeg har så lyst på air max 97!!! Jeg døør. Det er lenge siden jeg har hatt sånn ordentlig lyst på noe. De er jo helt rå. Jeg SKAL skaffe de skoa. Jeg vet at Tennis får den inn rundt april…

6 kommentarer

 1. Hvilken modell er sneakers’a dine? Råfine.

  1. Guri Heli

   Jeg veeet ikke, men kjøpte de på Yme 🙂

 2. Hvor har du bygget hus?:)

  1. Guri Heli

   Trondheim 🙂

 3. Victoria

  Du er så fin, Guri! Elsker stílen.

  1. Guri Heli

   <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.