OsloDSC_0277

DSC_0254

DSC_0283

DSC_0235

DSC_0281

DSC_0268

Ah, det er deilig å være litt i Oslo nå kjenner jeg. Jeg kom akkurat hjem fra Nomads hvor jeg og Nathalie ble vartet opp med en digg femretters av Samsøe. Dere bør sjekke ut Nomads, veldig god mat der!

I morgen skal jeg på VG å skrive manus til den innspillingen jeg skal gjøre på Trenguiden i neste uke. Jeg fant et dritkult antrekk jeg vil vise i episoden, og det gleder jeg meg til å vise for dere også.

Natta!

POST COMMENT

4 comments

  1. Veslemøy

    Gleder meg til å see. 🙂
    Hvor har du kjøpt jakke og sko forresten? Så flotte!

    God helg!

  2. Ida

    Åh hvorfor har jeg ikke fått med meg at HM har hatt denne jakken😭 Hvor er gensern din fra? Du er så kuuul!! Elsker stilen din

Legg inn en kommentar

Du kan bruke følgende HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>