Et spørsmål til dere

Jeg har tenkt på en ting ganske lenge nå. Jeg har så lyst til å lage videoer her inne. Jeg har lyst til å snakke til dere på en annen måte, mer personlig. Jeg tenker ikke sånn hoppende rar videogreie, men en sånn helt neppå, ærlig og ekte prat. Det er mye dere ikke vet om meg, for eksempel at jeg prater dialekt? Hehe, men mye mer også selvfølgelig. Kanskje dere vil bli bedre kjent meg?

IMG_5340

Fyr løs i kommentarfeltet med spørsmål, ideer eller tanker. Jeg blir veldig glad for hver og en kommentar <3 Jeg tenkte kanskje å prate litt om de helt utrolige mageproduktene jeg skrev om for en stund siden? Jeg får så mange spm om de fra dere, så det kunne vært fint å oppsummert alle spørsmål i en video?

IMG_5329

15 kommentarer

 1. Så moro at du har fått interesse for video. Det hadde virkelig falt i smak for min del. Jeg personlig tenker at du har mange muligheter der ute, ettersom du ikke har vist oss din «ekte» side i form av film her på bloggen enda. Du har derfor mulighet til å snakke om både dette med mageproblemer som du nevnte, men også om viktige saker du for eksempel brenner for, noe som kjennetegner deg som person, eller rett og slett bare 20 fakta om deg.

  Ønsker deg en fin dag!

 2. Hva heter modellen på buksa du har på deg?

  1. Guri Heli

   BEAT! Fra Weekday 🙂

 3. Ann Kristin

  Veldig kult med video – jeg er for 😀 hadde vært artig å høre om reiser, altså hvor du liker å reise, nye reiseplaner, hva du legger vekt på på en reise, dine fem favoritt-reisemål eller steder du sverger til? Ellers er jeg også interessert i interiøret osv i huset – kanskje en liten husoppdatering på video?
  God torsdag <3 Klem ~ Ann Kristin

 4. Jeg vil gjerne høre om mageproduktene! Gjerne helse, skjønnhet og sånt generelt. Kanskje litt sånn selvbildet, angst, personligheter osv også…

 5. Stine Lindstrøm

  Hvor er jakken fra? 🙂

  1. Guri Heli

   Holzweiler <3

   1. Er den i butikk nå? vet du hva den heter?

   2. Guri Heli

    Ja, jeg tror det 🙂 vet dessverre ikke modellnavn:)

 6. Ja til videoer!! Gjerne husoppdatering, kanskje fortell litt om heile prosessen, å koss ting blei til 🙂

 7. Kanskje du kunne fortelle litt om hvor du kommer fra og barndom, om det ikke blir alt for privat. Det er opp til deg 🙂

 8. Elisabeth

  Stemmer ja for videoer :)) Hvor er de to fine røde antrekkene dine fra? De du la ut på snap i dag.

  1. Guri Heli

   Takk! Set fra Baum und pferdgarten og dressen fra Zara 🙂

 9. JA! Film <3 gjør det på gurimåten, så blir det bra uansett

  1. Guri Heli

   <3<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.