Rusa

Jeg kjenner meg helt rusa. Nei nei, ikke narkotika-rus, men en rus av utløshet(?) av tanker og følelser. Jeg kan beskrive det som om tankene eller følelsene mine har stått i en vegg inni meg, som sikkert er helt vanlig, også har en person fått alle de til å flyge. Jeg har frysninger i blodet. Jeg kjenner at det er skummelt, men jeg vil så gjerne bli kjent med denne siden av meg selv. Jeg kaller siden for Emma.

Emma har vist seg frem i dag og gjort meg helt rusa.

Det er vilt. Helt vilt hvor stor påvirkning andre har på meg. Mennesker ass <3 Jeg er så glad.

 

Jeg er veldig glad for at jeg kan kjenne alt dette, men alt er liksom så lite konkret. Kanskje det er meningen. Jeg har aldri opplevd å få frysninger i blodet før. Av å liksom bare prate. Prate om livet. Så fint.

 Nå skal jeg høre på The Blaze og sortere tanker. Emma må jobbes med, nå må jeg få tilbake Guri.

<3<3

2 kommentarer

  1. Jeg kjenner meg så sykt igjen i det du forklarer, og jeg klarer aldri å sette ord på det – så takk! <3

    Det hender jeg føler meg rusa sammen med andre, under en konsert eller om jeg leser en bok. Noen ganger blir ting så dype at de berører meg langt inni sjela – og man svever på en måte. Man føler seg lettere, tryggere på seg selv og elsket.

    Jeg liker når du viser denne siden av deg, Guri. Du er vakker! <3

    1. Guri Heli

      <3<3 Ida.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.