Nioxin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har møtt damen som daglig jobber med Nioxin og fått vite at det å vaske håret hver dag(!) er det beste for hodebunnen og for produksjonen av nye hår. Vi vasker ansiktet vårt hver dag, vi skrubber, tar ansiktsmasker, bruker hundrevis av penger på hudpleie og smører oss inn, men hodebunnen er det lett å glemme.

Nioxin er et hårprodukt som for det første gir mindre håravfall, fjerner talg, forsterker hårets struktur + langsiktig gir et hår som ser tettere ut! Jeg har i rundt en og en halv måned kun vasket håret med sjampo og balsam fra Nioxin. Håret mitt har blitt mindre fett, jeg føler det ser litt tykkere ut og jeg merker at produktene gjør godt for hodebunnen min.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vasker håret 1-2 runder med sjampo, og bruker minst 60 sekunder på å massere inn sjampoen (det gjorde jeg ikke før), deretter tar jeg i balsam som normalt og avslutter med noen sprayer av «scalp treatment».

Jeg anbefaler disse hårproduktene til alle uansett tykkelse på hår; jeg har nr 3 for fint og tynt hår, men produktene finnes i seks ulike varianter – en til hver hårtype.

Du kan kjøpe hår-trioen her.

 POST COMMENT

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.