Stripete dressIMG_7355

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_7347

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_7352(1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_7350

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har helt seriøst ikke hatt på andre sko enn de nye sneakersene mine etter jeg fikk de. De passer liksom til alt. I går kombinerte jeg de til en stripete dress. En dress jeg først ikke tenkte var fin, men som ble dritkul da den kom på. Enig?

Jeg tror jeg kommer til å bruke den ofte.

Tenk at det snart er helg igjen. Det er deilig. Jeg gleder meg til å dra opp til Trondheim i morgen, der er været faktisk bedre enn her i Oslo. Jeg tror jeg har det der med å være så opptatt av været av mamma. Hele oppveksten har hun påpekt været og nå er jeg blitt sånn og. Jeg må slutte.

Hva skal dere i helgen? Jeg har egentlig ingen spesielle planer, men reker og vin på verandaen har jeg skikkelig lyst på.

POST COMMENT

Legg inn en kommentar

Du kan bruke følgende HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>