Badeværelse

IMG_7440

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her ser dere forresten hvordan messingen blir. Ganske så skjoldete. Jeg har sluttet å bry meg om det, men var heller ikke klar over at den ble sånn da jeg bestilte den. Bruker man jevnlig (typ hver dag) messingpuss holder de seg blanke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mange som spør om flere bilder av badet, synd det er så vanskelig ta ordentlige fine bilder der. Kunstig lys blir sjeldent pent på bilder, men her ser dere hvertfall litt hvordan det ser ut, men det er såå mye finere i virkeligheten. <3<3 hehee..

Innredningen er midlertidlig, det kommer en fin og helt enkel benk med skap og skuffer i lyst tre etterhvert. Det dette badet mangler er et badekar. Det får bli i neste hus <3

God 17.Mai!!

knus

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.