summer favsssOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Bikini i kobberfarge med en ganske så smal truse. Hehee, men toppen er perfekt <3 Jeg har fått litt sansen for små bikinitruser. Let’s face it, rumpa ser en del bedre ut i det enn i for bred truse. Fra Zaful.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En helt enkel hvit badedrakt. Jeg er fortsatt på jakt etter en sort, helt enkel badedrakt. Fint til en stråhatt og runde solbriller på stranden under en parasoll. Ah, nå fikk jeg lyst til å reise. Gulfargen på bikinien er SÅ fin. Fra Zaful.

IMG_7552

Jeg kjøpte denne mønstermiks-bikinien for 60,- på h&m. Jeg liker fargene, og stoffet er så mykt og stretchy.

IMG_7548

Jeg er generelt glad i rød og liker godt denne toppen med volanger. Fint å bruke toppen til et beige lin-skjørt for eksempel, eller til en løs bukse på stranden. Fra Bik Bok.

POST COMMENT

8 comments

    • Guri Heli

      De er små i str. Jeg må ha M og jeg er vanligvis en small / XS 🙂 kjøpte de på nett 🙂 den gule og den kobberfargede er fra Zaful.

  1. Hilde

    Så mye fint! 🙂
    Hvordan er det å bestille fra Zaful? Er nettsiden «pålitelig», og hvordan er det med frakt osv?

Legg inn en kommentar

Du kan bruke følgende HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>