I Costume

MIN SOMMERFERIE: GURI HELI

Blogger Guri Heli har funnet en perle i Hellas – se destinasjonen her!

Hva er dine ferieplaner for sommeren?

– Jeg har akkurat kommet hjem fra en fantastisk uke i Hellas, på øya som heter Kefalonia. En magisk perle. Jeg har også planlagt en telttur med søsteren min på fjellet, der vi skal sove under åpen himmel. I tillegg planlegger jeg å kjøpe en hengekøye jeg kan feste i et tre.

Bortsett fra det skal jeg på Andrea Botcelli konsert i Italia – det gleder jeg meg til.

img_9431-E00So_ooJTUUkWsv_NveeA

Hvis du måtte velge ett plagg i kofferten, hva hadde du gått for?

– En løs kjole som både passer til strand og til middager. Jeg liker plagg man kan bruke til flere tilstelninger, og denne kjolen passer til alt.

img_9761-Y5sgQf8WxPJoR5aYlMCP1Q

Har du noen plagg og produkter du er avhengig av om sommeren?

– Solkrem med høy faktor, slippers, leppepomade med SPF, en god krem og solbriller.

Hva var var siste du investerte i?

Et fint gullkjede fra Annie Berner. Jeg elsker det!

Jeg er glad i å mikse smykker, og da smykket fra Annie er såpass synlig, er det perfekt å mikse med tynne og minimalistiske jeg har i smykkeskrinet fra før. Tilbehør som dette løfter et enkelt antrekk, noe jeg liker om sommeren.

guri1-UvNVjmt11Ye9-unV3XKtXQ

Ditt beste ferietips i Norge?

– Da vil jeg trekke frem Hitra, ei øy sør for Trondheim, som rett og slett er fantastisk fint på sommeren. Familien til kjæresten min har hytte der, og jeg håper virkelig vi får til til å dra dit i sommer.

Å ta båt ut mot Sula er også en opplevelse jeg kan anbefale.

Hva er ditt beste sminke- eller hårtips under sommermånedene?

– Jeg sverger til Estee Lauder Day Wear Tint Release, en krem med litt farge som gir masse glød. Den bruker jeg hver dag!

IMG_0244

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.