todays mission

IMG_1700

IMG_1702

Da er jeg i Italia. Landet i Pisa i går, hentet leiebilen og kjørte litt rundt. I dag har vi vært en tur innom Lucca, men nå er vi i Lerici hvor vi skal bo frem til fredag. Her er det så fint og sjarmerende, men strendene er fulle så dagens mission er å finne en hemmelig strand, eller noen klipper, med lite folk. Hehehe.

IMG_1673

Egentlig litt for varmt med bukse og langermet skjorte, men veldig comfff.

4 kommentarer

  1. Hei! 🙂 Vi ankom Lerici idag! Har du noen tips til bortgjemt strand eller lignende? Eller generelle tips når det kommer til steder å spise?:-) Skak være her en uke, så det er hyggelig med tips fra en annen nordmann 😉

    1. Kult!! Lei bil og kjør mot Santa Margherita og Portofino. Lei båt? Dra på utflukter 🙂 sjekk tripadvisor for restauranter. Kjør til Firenze? Føler maten er pizza og pasta haha, det er jo digg omtrent uansett hvor man går her. God ferie <3

  2. Hvor er skjorten din fra? Den var nydelig!

    1. Lindex 🙂 takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.