bathroom: my very best skincare

IMG_5030

Lenge siden jeg har lagt ut noe om hudpleie her inne, og etter en vår og sommer med litt trøblete hud har jeg på ordentlig funnet produktene som passer meg.

Jeg har blitt totalt avhengig av en dagkrem med farge og spf 50 fra ZO Skin Health, Zein Obagi. Den gir så fin glød at jeg ikke bruker noe annet i ansiktet dersom jeg ikke skal noe spesielt. Jeg bruker også rens og nattkrem fra ZO. Øyekrem for dag og øyeolje for natt (sjukt digg) fra Elisabeth Arden er to nye favoritter – så viktig å ta vare på huden rundt øynene!

Rens morgen og kveld er veldig viktig + dagkrem med spf + skrubb en til to ganger i uka. Jeg liker godt ansikts-peelingen til ZO, men olje og sukker fra kjøkkenet funker også. Alt er bedre enn ingenting. Xx.

guri.

4 kommentarer

  1. Hei☺️ Gratulerer som en av motebloggerne på ELLE, det fortjener du! Hva er navnet på øreringene?

    1. Tusen takk <3 Øredobbene er fra Maanesten. Så fine 🙂

  2. Hei, jeg bare lurer på hva de to øye-produktene fra Elisabeth Arden heter, eller om du har en link til hvor du pleier å kjøpe de? 🙂
    Takk på forhånd!

    1. Hei 🙂 Ceramide Capsules eye serum, såå gode! Jeg masserer inn rundt øynene + øyelokk hver kveld. Daily Youth Restoring Serum er en ansiktolje jeg bruker sånn 2-3 ganger i uka. Jeg har fått begge de produktene. Google de, jeg så de solgte de på douglas.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.