more silver, less gold or: both

jeg fikk dette fine interiørmagasinet i bursdagsgave av Kaia <3

eggehviter (fav fav) i sølv og kraftige små øreringer. De små ringene har jeg brukt hver dag siden de kom i posten.

Jeg tror jeg har fått min dose gull og messing, både når det kommer til tilbehør som i smykker og øredobber til kraner, lysestaker og pynteting. Det er jo fint, men jeg må bare ha en liten pause. Derfor har jeg brukt mye sølv i ørene i det siste. Liker det.

jeg fikk det nyeste Kinfolk av Jannicke til bursdag, hun kjøpte det da vi gikk forbi Seams på Bakklandet. We need to support the small and unique entrepreneurs. Derfor går jeg ofte innom Seams for parfymer, klær og magasiner, Hagen for vegetarisk lunsj og middag + de beste raw-kulene og Jacobsen & Svart for god kaffe.

Xx guri

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.