what I want for Christmas

Hva ønsker du deg til jul? Jeg synes det er like vanskelig hvert år, noe som betyr at jeg har meeer enn nok av ting, jeg har jo typ alt jeg trenger. Jeg er opptatt av å gi og ønske meg ting jeg trenger og har bruk for, derfor har det faktisk hendt at jeg har ønsket meg kjøkkenpapair og dopapir til bursdag og jul (helt sant). Jeg liker å få håndskrevne brev i julegave. Det er fint.

I familien min i år har vi gått bort fra julegaver, og ble heller enig om å gjøre noe fint sammen. Derfor har vi bestemt oss for skiferie i Åre i påska.

Men alt det på kollasjen over er ting jeg ønsker meg. Jeg har faktisk behov for en ny yogatopp, ønsker meg også en ny parfyme og duften fra St. Pauls er så god, svære puter i senga ønsker jeg meg, et fint sengeteppe, varme(re) vintersneakers, en fargerrik og smal blomstervase, salatbestikk i teak og ny sjampo.

Jo! En annen ting jeg ønsker meg er ny kalenderbok for 2018. Det må jeg uansett kjøpe. De fra Moleskine er perf..

guri.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.