Lee

I samarbeid med Lee Jeans har jeg plukket ut mine favoritter som passer perfekt under juletreet i år. Denne sorte jeansen lever jeg så og si i, den har helt perfekt passform og kan brukes til alt!

Kult med et par sorte jeans til en enkel sort t-skjorte, spisse sko, 90-talls briller og en liten veske.

Jeg elsker tynne gensere med logoer!

L O S T   L O V E

Kan jeg please ta med meg disse plantene hjem?

Julegaver til han og henne:

Jeg er selvfølgelig litt i Sør-Afrika modus, og ønsker meg skjørt og t-skjorter akkurat nå. Men det er veldig kult å kombinere et denimskjørt med fargerike strømpebukser (litt a la Gucci) og kombinere med en kul hvit skjorte. Som man aldri får nok av! De skinny jeansene (de jeg har på meg på bildene over her), har blitt en skikkelig favoritt i klesskapet. Så kule å kombinere med alt. Logo t-skjorter har jeg helt dilla på  og er like kult inni en dress som til jeans og en hårspenne i håret. Parkasen i militærgrønt blir perfekt når jeg er tilbake i Trondheim! Superkul til strikkegensere, moonboots og slitte jeans.

Til han:

Når jeg først er i gang, kan jeg jo legge ut litt ønsker på Anders vegne også. Jeg synes det er fint med mørkeblått og grått til menn. Enkle gensere til et par skinny jeans er både kult og klassisk. Menn ser jo så bra ut i det! Jeg synes også det er kult med logo t-skjorter til menn og jeg synes alle menn bør eie en rutete skjorte. Og den mørkeblå parkasen hadde Anders blitt fin i!

Alle LEE-klærne er tilgjengelig i Lee Torggata og Carlings over hele landet.

Nå skal jeg bevege meg videre her. Sender sol og varme fra Sør Afrika <3

Guri.

6 kommentarer

 1. Stine Lindstrøm

  Hvilken modell er det? 🙂

  1. Den stramme jeansen er Scarlett high og den litt mer løse er mom straight. 🙂

 2. Hvor er de spisse skoene fra? De er altfor fine!

  1. Zara 🙂 digger de!

 3. Eva Hermansen

  Hei hvilket merke er den hvite skjorten med gull på kragen ? Takknemlig for svar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.