all x-masy

Ah, nå er jeg så klar for jul!

I de siste dagene har jeg gått rundt her hjemme i deilige plagg fra Calida.


Calida har så god kvalitet, og komfort har vært deres kjennetegn i over 75 år. Calida er dedikert til å produsere bærekraftige produkter som sitter perfekt, deilig å ha på kroppen og kan mikses med hverandre. Calida sine produkter er utviklet i Sveits og de har alt fra hverdagsklær, nattøy, loungewear og badetøy.

Favoritten er denne kimonoen fra julekolleksjonen:

Fine farger og digge materialer er gjennomgående i julekolleksjonen til Calida. Enten du foretrekker et elegant utseenende, eller mer romantisk, unn deg selv noe ekstra mykt og spesielt. Sensuelt, feminint og komfortabelt på kroppen både dag og natt.

Kos deg i julen <3

4 kommentarer

  1. hvor er smykkene dine fra? nydelige!

    1. Øredobber fra Tom Wood (ice hoops), halskjede fra Annie Berner <3

  2. Hvor er hårbåndet fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.