koreansk hudpleie

Husker dere at jeg tidligere nevnte at jeg skulle teste koreansk hudpleie?

Jeg har ryddet vekk gamle produkter og kun forholdt meg til to koreanske kremer – en essens og en dagkrem. Essensen inneholder hele 96% sneglesekret og etterlater huden fukt, glød og pleie. Den roer rett og slett ned huden og jevner ut. I tillegg til essensen har jeg brukt All in one cream, en dagkrem proppet med fukt. Jeg har brukt begge produktene morgen og kveld helt siden midten av desember.

Jeg skal innrømme at jeg var en smule skeptisk til sneglesekretet, men etter å ha testet det selv er jeg helt overbevist om at dette funker for meg. Jeg har ingen kviser mer, ingen irritasjoner og huden kjennes bare så frisk og ren ut. Jeg føler huden min rett og slett er mer i balanse – jeg tror den trengte ro, og med disse to produktene fikk den mer ro.

Begge produktene fås kjøpt på den norske nettbutikken SkinUp. Produktene er rimelige og varer lenge. Om du vil teste kan du bruke koden guriheli og få 15% (fri frakt). Jeg er utrolig fornøyd med produktene, så test du også om vil ha en mer balansert hud.

guri.

5 kommentarer

 1. Deilige produkter! Hvor er solbrillene dine fra?

  1. Blank Sunglasses<3

 2. Hei! Nydelige solbriller – hvor er de fra?

  Ha en fin søndag!

  1. Blank Sunglasses <3

 3. Excuse, that I can not participate now in discussion – it is very occupied. I will return – I will necessarily express the opinion on this question.
  Rexuiz Shooter

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.