tanker for tiden

Jeg har vært på moteukene i København og Stockholm helt siden jeg var 21 år. Det har alltid vært nye erfaringer å ta med seg hjem, og på hver moteuke har jeg tatt med meg noe inspirasjon hjem.

Denne gangen bestemte jeg meg for å gjøre noe mer ut av oppholdene, derfor møtte jeg den norske arkitekten Danielle i Køben. Danielle er ikke mange år eldre enn meg, og i dag eier hun Danielle Siggerud Architects og jobber med prosjekter verden over. Jeg besøkte henne i studioet sitt ved Nyhavn.

Jeg ville høre hennes reise, hvor det startet og hvordan hun jobber. Jeg er fascinert over Danielles estetikk, bruken av materialer som stein og tre, og fargene som så fint snakker sammen i hennes arbeid. Kanskje det var hennes historie som skulle bli min inspirasjon denne gang?

Jeg fikk se og kjenne på materialer, høre henne fortelle om sin reise, hvordan hun hardt har jobbet seg frem til å bli god. Jeg delte noen av mine mål, og hun lyttet.

Så satt vi der med hver vår tekopp og pratet om oss begge, mens regnet så fint rant nedover vinduene. Og der og da tenkte jeg at alt er mulig. Om jeg vil det ene eller andre, er det mulig. Den tanken vil jeg kjenne lenge på.

guri.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.