light it up / banana powder eye cream

For en fin tid på året for å skrive om et produkt som kan få meg til å se mer våken ut..

 Banana Bright Eye Cream fra Ole Henriksen er en lett øyekrem som lysner rundt øynene, dette fordi kremen inneholder et bananpulver som korrigerer hudtonen til det lysere. I tillegg til bananpulveret inneholder kremen vitamin C som skal gjenopplive og lysne øye-området over tidDigg!

Kremen er også forsterket med kollagen, som strammer opp og reduserer fine linjer, selv om kremen føles superlett på huden. Jeg klapper forsiktig kremen inn under og over øynene morgen og kveld etter rens og før dag/-nattkrem. Denne kremen skal få kjørt seg i månedene fremover mot vår og sommer.

Kremen kan kjøpes her.

guri.

2 kommentarer

  1. Hvor er den fine blazeren fra?

    1. Tiger Of Sweden – herre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.