getting rid of my contact lenses

Kult å dele bildene jeg gjorde i samarbeid med Synsam for noen uker siden. Jeg bruker både optiske briller og solbriller hver eneste dag, så det er digg å nå ha en del alternativer.. et annet samarbeid jeg gleder meg til å dele med dere er Dagmar! Kan blant fortelle at shooten fant sted på et tyrkisk spa med badedrakt.. det ble et helt rått resultat, og det mye på grunn av dyktige @kristinewathne bak kamera. Så glad jeg har funnet en fotograf som tar bilder akkurat som jeg liker, med -> blitz.

Hva synes dere om brillene?

Denne fredagen startet ikke akkurat som planlagt, jeg forsov meg til legetimen, men kjørte likevel avgårde og håpet på det beste. Bablet med legen i en times tid før blodprøver stod for tur. Jeg har gått ned en del i vekt i det siste og jeg aner ikke hvorfor. Føler jeg spiser vanlig, så det blir spennende å se på resultatene.

Håper på det beste.

guri.

4 kommentarer

  1. Hvor er jakken fra?Du ser altså så bra ut

    1. TAKK<3 den grønne er fra cos og den brune fra marimekko 🙂

  2. hei og takk for fin blogg, kan du skrive navn/modell/merke på brillene du har på deg?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.