Friday plans: sheet masks

Det har blitt et hav av ulike sheet masks på markedet og jeg har testet mange. Noen masker roer ned, renser porene, gir glød, jevner ut huden, er bra for kviser – det er uendelig med funksjoner. Mine favoritter er maskene som beroliger, gir fukt og hjelper mot urenheter. Uansett, det de alle har til felles er at de både gir næring og masse fukt til huden på 20 minutter – det er bare å innrømme det, sheet masks er sabla digg.

Jeg har testet fire masker, en for å berolige, en for irritert hud, en for glød og en for urenheter:

Mizon Enjoy Vital-Up Timemaske laget av bie-propolis. Bie-propolis er en aktiv og helt naturlig ingrediens som har en beroligende effekt på huden. Denne masken er altså genial for urolig, irritert og betent hud. Tilfører fukt og næring.

Soothing Hydra Solution, denne masken er perfekt å ta med seg på ferie enten du skal på fjellet eller stranda. Den roer ned solbrenthet og rødhet og passer til sensitiv hud. I tillegg tilfører den masse fukt.

Turn On Your Face, om du vil ha masse glød – prøv denne! Masken inneholder Vitamin C som jevner ut og gir masse glød til huden. Masken er av typen hydrogel, som er en temperatursensitiv maske som aktiveres av kroppstemperatur. Gjennom masken tilføres huden høyeffektiv konsentrert serum.

Teatree Care Solution, masken du må teste om du sliter med urenheter og kviser. Masken består av komponenter som hjelper med å kontrollere overproduksjonen av talg. Digg tips: legg masken i kjøleskapet før bruk for en avkjølende effekt.

…altså, i kveld blir det maske og badekar.

Alle maskene er fra Skinup, og koden guriheli gir dere rabatt og fri frakt.

god helg xx

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.