what’s going on

I går var jeg i Oslo for et, veldig spennende og annerledes møte. Aldri vært i et sånt møte før. Gleder meg veldig til å fortelle dere mer om det. Jeg jobber med et prosjekt, eller et slags konsept og har gjort det lenge. En tanke som har voks litt etter litt. Mitt eget, hva skal jeg si.. studio. Tanken, ideen og konseptet trenger ennå litt mer tid, men ting går i riktig retning og jeg er spent, gira og glad!

I dag har jeg jobbet med å innrede et fotostudio for Companys. Jeg har kjøpt gardiner, hengt de opp på en vegg og steamet de, jeg har bært inn møbler og kjøpt fine strå. Resultatet ble fint. I morgen og torsdag skal jeg style alle antrekkene som skal tas bilde av. Kult at butikker har skjønt at bilder som skal ut på sosiale media trenger et bra utgangspunkt som fine bakgrunner. Gøy å kunne bidra for andre også.

Så må jeg bare nevne at jeg var på en sinnsykt digg hudbehandling i dag. Jeg sliter ennå med kviser i øvre del av panne/hårfestet og har skjønt at jeg trenger veiledning og hjelp med å bli kvitt de. Jeg dro på Face Klinikk og fikk både en grundig peel og dyprens. Hele opplevelsen var bare så bra, varm seng, rolig musikk, massasje og hudkonsultasjon, og et skreddersydd hudprogram med produkter fra Dermalogica.

Anbefales.

guri.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.