en morgen med armani

Har dere hatt en fin påske? Har ikke denne påska her vart overraskende lenge? Det føler jeg og det er digg. Jeg har spist mye god mat, sovet lenge, vært på fjellet, vært en tur ut på byen, hengt med venner, drukket mye øl.. Heheh, digg.

Klokka ringte 05 i natt, da var det på tide å komme seg til flyplassen og ta første fly ned til Oslo. Skal absolutt ikke klage, i Oslo ventet en rolig morgen med Armani beauty på Steen og Strøm. Det var kjekt å bli sminket av en som kan det. Jeg er langt fra flink til å sminke meg, men ønsker å bli bedre på det, for jeg synes jo sminke egentlig er veldig kult.

Jeg tror jeg testet typ alt, fra leppestifter, ulike foundations til produkter med mye glød, men det var spesielt ett produkt som var sånn hundre prosent bænkers for min del. Giorgi Armani to go foundation gir masse glød og jevner ut huden, og er perfekt å ha i veska.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.