et nytt prosjekt

På Skøyen for å plukke ut kjøkken og gulv til et nytt oppussingsprosjekt. Har dere sett «house tour» på instaen min? Det er altså det nye huset vi har kjøpt. Nabohuset til der vi bor i dag. Et gammelt hus fra 1890 med solid takhøyde, svære rom, høye vinduer og enorm hage. Alt er revet ut (bortsett fra takene) og skal bygges opp igjen.

HUSET:

Huset får 3 store rom/stuer med doble dører som skal inneholde kjøkken, spisestue og stue. De tre rommene har alle dette fine taket:

Ellers blir det to bad, to soverom, vaskerom (voksenpoeng? hjelp), gang og walk-in + hage. Jeg kan jo så mye om hage..

INSPIRASJONEN:

Jeg har tenkt grundig og lenge på alle valgene som skal tas når det kommer til interiør. Jeg tenker at i dette huset skal vi bo lenge, derfor vil jeg helst ha materialer som blir finere med årene = solid treverk. Kjøkkenet blir i mørkt tre/røkt eik og skal ca se sånn her ut:

Kjøkken uten overskap, kjøleskap blir byttet ut med kjøleskuffer og øya blir luftig og åpen. Tanken er at kjøkkenet ikke skal se så flunkende nytt ut, her er inspirasjonen litt sånn god gammeldags kjøpmannsdisk, eventuelt sløydbenk.. Om det ga mening?

BAD OG BRYTERE:

Jeg tror det blir baderomsfliser i beige/grå toner, det er både fint og tidløst. Alle bryterne i huset blir i sort og skal være runde (viktig detalj). Armatur i stål – bankers.

BADEKAR:

Badekar er kanskje det jeg gleder meg mest til med å flytte. Har lyst på et rundt kar i stein eller et annet spennende materiale. Tips? Trenger også tips til enkelt armatur, typ en metallstang fra gulv og opp til kar, like this:

NOEN MØBELVALG:

har lyst på store bokhyller langs en vegg og stor sofa. Stort teppe!

Digge stoler man kan sove i.

Mørkt tre og grå.

Rund form. Tre.

Skulpturer og fargepalett for hele huset.

Mer inspo kommer..

x guri.

9 kommentarer

 1. Herregud, nå blir det mye spennende å lese fremover. Liker smaken din meget godt.

  Jeg klarer ikke helt å følge med- er det i Oslo eller Trondheim du har kjøpt?

  Masse lykke til med oppusning! Jeg kommer daglig til å følge med

  1. Ja, det blir det!

   Jeg pendler oslo/trondheim, dette huset er i trondheim, men har en leilighet i oslo og 🙂
   Tusen takk! skal bli flinkere på å oppdatere, gleder meg!

 2. For et spennende prosjekt! Stil, stil, stil – lykke til Guri!

  1. tusen tusen takk <3

 3. Nyyydelg og inspirerende! Bokhylle på en hel vegg leter jo jeg og etter Til gjesterom. Forslag til hvor jeg kan kjøpe?

  1. Takk! Tror det beste er å få en snekker til å bygge fra tak til gulv, eller typ dra på ikea (billigere) <3

 4. Ann Kristin

  Så spennende å se og lese om ditt nye husprosjekt. Tror jeg her forleden gikk forbi huset du bor i nå (ligna veldig etter det jeg har sett på snap/insta osv – Nedre allé?) Singsaker er hvertfall et veldig fint område. Tror det blir veldig fint i det nye huset også, du har en veldig fin stil 😀 gleder meg til å se oppdateringer fremover. Når tenker dere å flytte inn ca.?
  Klem ~ Ann Kristin

  1. Ja, bor i nedre alle, stemmer det <3 du MÅ komme på lanseringsfesten jeg skal ha i høst – starter studio heli, webshop interiør og egen design osv!! vi flytter vel å flytte inn i høst. gleder meg 🙂

   1. Ann Kristin

    Så utrolig fint der! <3 Singsaker as! Ååå, det hadde vært utrolig gøy (så hyggelig av deg å nevne det), men jeg flytter til Berlin i august :/ jeg får følge med her inne og på instagram osv, i alle fall 🙂 Stas! Det blir nok bra!
    God pinsesøndag! Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.