Seafolly x Guri Heli

Må vise dere resultatet av en shoot jeg og Kristine gjorde her om dagen. Vi tok faktisk bildene i det nye huset vi har kjøpt, og som er, hehe, veldig under oppussing.. Synes bildene ble bra! Elsker fargene og at de byr på mer enn naken hud.

Foto: Kristine Wathne.

Mange som lurer på hvordan det går i det nye huset. Det går vel ikke akkurat sånn kjempekjapt, men ettersom vi gjør det meste selv tar ting tid. Det som er bra er at vi ikke stresser med det, vi har ingen dato eller noe å rekke. Det er deilig. Jeg har brettet ned x antall sider i RUM og andre magasiner for inspirasjon, for alle interiør-valgene som skal tas kommer kjapt når de først kommer.

Jeg er i Oslo om dagen og blir her til søndag, da reiser jeg og mamma til Italia. Før det skal jeg bare nyte Oslo.

Guri.

6 kommentarer

 1. Hvor er kjolen fra siste instagram post fra?

 2. Spennende husprosjekt! Gleder meg til flere oppdateringer. Hva et for øvrig planen med huset dere bor i nå?

  1. Veldig spennende! Det skal selges, eventuelt leies ut 🙂 jeg pendler til Oslo, så jeg skal fortsette med det. <3

 3. Hei,
  Fine sko!! Ønsker meg samme i grå, men sliter med å finne dem i Norge eller på nettsted som shipper til Norge. Har du noen tips? Takk!!

  1. Flere som sliter med det. Sjekk dette: https://shop.pharmabergen.no/collections/new-balance-women/
   de holder til i bergen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.