Desenzano del Garda

Jeg visste typ ingenting om destinasjonen jeg tok med meg mamma til forrige søndag. Lite overraskende kom vi til et fantastisk sted – desenzano del garda. Rett i nærheten av Sirmione og Verona. Hit må du dra dersom du vil slappe heeelt av. For en nydelig liten by.

Vi bodde på Park Hotel som lå midt i smørøyet. Et passe stort hotell med rundt førti rom – perfekt. Basseng på toppen av hotellet, som jeg tror jeg brukte hver dag… digg!

På en klippe ved sjøen med håndkle og veske fra Dagmar, solbriller fra Le Specs og sandaler fra Atp.

Jeg skal definitivt tilbake til Desenzano del Garda.

g.

2 kommentarer

  1. Hei! Kan jeg spørre hvor den sorte bikinien på et av de siste innlegene dine på Insta er fra? 🙂 Så fin

    1. Hei 🙂 Alt fra weekday. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.