travel partners – my beauty favs atm

Klairs freshly juiced vitamin drop – serum som bekjemper hudens aldringstegn
To til tre dråper av dette serumet bruker jeg morgen og kveld sammen med dagkremen min. En av de viktigste vitaminene for huden er vitamin C, denne øker spenst, forebygger fine linjer og ujevn hudtone. Med vitamin C fornyes huden raskere og kolleagen-nivået økes. Dette serumet er også god på pigmentskader og arr fra acne. C-vitaminet booster kollagen-produksjonen i huden og hjelper huden til å holde seg fast og fyldig. Passer til alle hudtyper, til og med på sensitiv hud.
Giorgio Armani Prima Nourishing Glow Enhancer – oljegele for intens næring og pleie
Denne er med meg overalt! Jeg bruker den som fuktighetskrem hver morgen og kveld etter rens. Kremen gir umiddelbar glød til huden, i tillegg masse fukt, pleie og næring. Test denne på sminkefrie dager, her får du glød uten sminke.
 
Babor HSR eye cream 
Aldri glem den fine huden vi har rundt øynene. Denne øyekremen fra Babor er avkjølende, lett og myk og tilfører masse fukt. For ekstra kjølende effekt – sett den i kjøleskapet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.