lydbøker jeg hører på

Selv om jeg elsker å høre på musikk når jeg trener, slapper av, jobber eller ligger på stranda, så er det noe med lydbøker. Jeg har aldri egentlig likt det å lese lange bøker, men heller likt å bli, hehe.. lest til. Lydbøker er for meg avslappende, og jeg lever meg fort inn i innholdet og forsvinner fort inn i boka. Jeg ser bilder og kan fokusere på det, i steden for å fokusere på å lese linjene en etter en…

I bokhyllen på min Storytel varierer jeg mellom bøkene Et helt halvt år, The golden year, ta makten over ditt liv, Mindfulness – ditt ubrukte potensiale og Lev her og nå. Jeg hører på Mindfulness-boken til avspenning på yogamatta mi eller til en digg frokost med svart kaffe på senga, hører på The golden year på flyet eller på bussen og gjerne Et helt halvt år på solsenga.

De fleste bøkene jeg hører på finner jeg under kategorien personlig utvikling på Storytel. Jeg føler vi må bli flinkere til å være med oss selv, ikke hele tiden få, få og få input fra omverdenen, men heller slappe av, nyte vårt eget selskap, og det for eksempel med en god bok.

Har du lyst til å høre gratis på lydbøker i ferien, klikk deg inn her.

guri.

2 kommentarer

  1. Registrerte meg nå, gleder meg til å prøve <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.