zeolitt

Her kommer en oppfølger til blogginnlegget Tabu som jeg skrev her inne for over to år siden. Jeg møter jenter og gutter (spesielt i flybransjen), men også ellers som sliter med fordøyelse og mage. Det er så mange som er plaget, og jeg har selv vært ekstremt plaget, til og med sykemeldt på grunn av dette. Sjukt, men sant.

Jeg husker jeg dro til legen, tok en haug med tester uten å finne ut hva som var galt. Jeg kuttet ut ulike matvarer, prøvde forskjellige dietter uten noe særlig resultat. Det var da jeg dro til homøopraktiker jeg endelig fikk hjelp. Zeolitt.

Vi renser og peeler huden vår, smører oss inn i kremer og pleier håret vårt med digge hårkurer, men hva med tarmen? Alt på innsiden av oss som vi ikke ser, det er det fort å glemme. Tenk på alt vi putter i oss bare i løpet av et år – selvfølgelig blir noe av det liggende igjen og kan skape oppblåsthet og uro i tarmen. Jeg tror tarmen på lik linje med både hud og hår har godt av en rens i ny og ned. Jeg har erfart at etter problemer med både med hud og tarm, kommer det i mange tilfeller, hvertfall mine, innenfra. Enten det er styrt av hormoner eller av dårlig pH-balanse i tarmen.

Jeg tar Zeolitt hver morgen og kveld for holde magen min i balanse. Zeolitt er et mineralpulver jeg har tatt periodevis i over to år etter jeg fikk det anbefalt. Pulveret renser og skiller ut giftstoffer fra kroppen og normaliserer syre- og basebalansen i tarmen. Jeg vil si at Zeolitt fungerer som en mini detox; i tillegg til å rense tarmen, renser den huden, nyrene, leveren og lymfesystemet.

Da jeg først startet på Zeolitt tok jeg det tre ganger om dagen fordi jeg trengte en skikkelig kur. Magen min gikk fra å være konstant oppblåst til normal og balansert på 2-3 måneder. For meg er det faktisk lite som slår en velfungerende mage som har det bra, det tar jeg absolutt ikke forgitt. Med god mat og drikke i sommer er jeg nøye med å ta Zeolitt, den er med meg på ferier og renser kroppen min sånn at jeg faktisk har det bedre.

En ren og balansert kropp er det beste.

Les mer om Zeolitt på Vital Pharma sine sider.

guri.

5 kommentarer

 1. Hei Guri. Om du er interessert i lektyre om tarm og fordøyelse, anbefaler jeg boken Sjarmen med tarmen. Den er fornøyelig skrevet og lett forståelig forklart hvordan fordøyelsen vår fungerer. God sommer til deg.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Ingrid <3 takk for tipset! Har du boken selv? Har veldig lyst til å lese.

 2. Hei.

  Leste litt om dette på nett nå. Ser at Zeolitt ikke har noen dokumentert effekt mot noen sykdommer, derimot er det påvist at zeolitt kan hemme effekt av annen medisin og også i seg selv være kreftfremkallende.

  Det funker kanskje for din mage, men er litt dumt å reklamere for det tenker jeg da 🙂

  1. Hei Maria 🙂 Zeolitt er et helsekostmiddel, altså ingen kur mot noen sykdom! Dersom man er syk skal man jo selvfølgelig gå til legen og rådføre seg. Jeg tar zeolitt og magesystemet mitt responderer bra på det, men det er (som jeg også skriver i innlegget) min erfaring og min mage.

   Det står også på nett at bl.a pepsi max er kreftfremkallende, så jeg tenker det er opp til hver enkelt hva man skal tro 🙂 Uansett bra at du skriver kommentar og bra at du undersøker.

   Guri.

  2. Svar fra Vital Pharma:

   Takk for din kommentar.

   Zeolitt som grunnstoff er utvunnet av naturlige mineralkilder som f.eks vulkansk leire eller bunnslam.
   Det finnes MANGE forskjellige varianter av Zeolitt, både kjemiske og naturlige.
   Det finnes også veldig mange produkter som inneholder disse forskjellige variantene av zeolitt.
   Gode eksempel på dette er produkter som vaskepulver, oppvaskmiddel, tannkrem og andre husholdningsprodukter.
   Forskere hevder at noen av disse zeolittene i kombinasjon med andre stoffer kan være kreftfremkallende.

   Vår Zeo-litt PH-Balanse kan ikke sammenlignes med tradisjonell zeolitt.
   Som du ser så har vi brukt et generisk navn i vårt produkt, som lett kan misforstås.
   Zeo-Litt PH-Balanse er et spesialprodukt som er laget av naturlige, mikroniserte mineraler.
   Det vil si at partikkelstørrelsen på pulveret er så små at de kan lett taes opp via cellemembraner på en enkel måte,
   og tømme cellen for giftstoffer, dioksiner, PCB og tungmetaller som den er blitt eksponert for.

   Vår Zeo-Litt PH-Balanse har også tilsatt Natrium bikarbonat som virker syrenøytraliserende og kan påvirke den alkaliske balansen i kroppen (surhet),
   dette medfører at kroppen får normalisert PH-balansen slik at celler får puste uten å bli kvalt av surhet i organismen.

   Du skal også vite at produktets egenskaper har effekt mot mykotoksiner og aflatoksiner (muggsoppbakterier) som kan være
   direkte skadelig for bla. bløtorganer som lever, lunge, nyrer, etc.
   Noen typer antibiotika kan inneholde slike toksiner som kan gi leverskader, zeolitt vil derfor hindre virkestoffer i antibiotika og andre legemidler.
   Det er derfor zeolitt vil påvirke effekten på bla. antibiotika.

   Dette produktet kan fint brukes av personer med mageproblemer.

   Produktet er dessuten væskeregulerende på en slik måte at lymfesystemet renser seg (lymfedrenasje).

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.