Inspo bad

Drømmen er egentlig å ha et hus med trevegger i alle rom. Til og med på badet. Ettersom det ikke er tilfelle i det nye prosjektet (huset) må jeg finne fliser. Jeg har tenkt på noe beige, stein, eventuelt terazzo. Det kuleste hadde jo vært og støpt det på plassen.

Uansett, jeg fant litt inspo på COS i Stavanger her om dagen.

Ønsker meg et badekar i mørkt tre. Valnøtt.

2 kommentarer

  1. Hei, bad er så spennende!
    Hvis du ønsker å hente inn tre på baderommet ditt, ville jeg anbefale å se på flisserien Casa Dolce Casa – Wooden tile. Fliser som virkelig ser ut som treverk. Valnøtt-fargen der er superfin! Denne kombinert med terrazzo-flisen Vives Ceppo De gres i den lysegrå fargen er en superkul kombo.
    Bare et lite tips 🙂 Hilsen en som jobber hos Bergersen flis.

    1. Tusen takk <3<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.